DÜZCE / GÖLYAKA - Hacıyakup İlkokulu

Nis

Karakter Güçlerini Keşfet e-Twinning Projesi kapsamında Sınıf Öğretmeni Rabia Aktürk ve öğrencileri diğer proje ortakları ile buluştu. Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Nur Sarpkaya'nın muhteşem kitap paylaşımı ve ardından soru cevaplar ile öğrenciler eğlenirken öğrendi. Değerli öğretmenimiz Nur Sarpkaya, Proje  Lideri Zeynep  Kahya Kuru ve Katılım sağlayan tüm öğretmenler ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda yürütülmekte olan E -Twining Projesi Cultures Speak tanıtım videosu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını çoşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

CULTURES SPEAK e Twining Projesi kapsaminda Edirne Selimiye Cami tanıtımı yapıldı.

Nis

Meral Yılmaz Bektaş tarafından okulumuzda yürütülmekte olan Cultures Speak E Twining  Projesi kapsaminda 3. Sinif öğrencilerimiz Edirne yöresine ait bir türkü  ve türkünün hikayesini öğrendiler.

Nis

Meral Yılmaz Bektaş tarafından okulumuzda yürütülmekte olan Büyük Ressamlar Küçük  Fırçalar   E twining Projesi kapsaminda 3. Sınıf öğrencileri ressam Van Gogh hakkinda bilgi edindiler. Ressamın Ayçiçekleri tablosunu tekrar yorumladilar  .Tutku çemberini tekrar canlandirdilar.

Mrt

Okulumuz 3.  sınıf öğrencileri ve öğretmenimiz Meral Yılmaz Bektaş tarafından yürütülmekte olan yurt dışı ortaklı Büyük Ressamlar Küçük Fırçalar E twining projemizin bu ayki Ressamı Salvador Dali.

Mrt

Okulumuzda 3. sınıf öğrencileri ve Öğretmenimiz Meral Yılmaz Bektaş tarafından yürütülmekte olan yurt dışı ortaklı Büyük Ressamlar Küçük Fırçalar E twining Projemizin bu ay ki Ressamı Osman Hamdi Bey. Bu kapsamda öğrencilerimiz sanal müze gezisi yaparak Osman Hamdi Bey'in eserlerini incelediler. İbadethane ziyereti yaptılar.

Mrt

3. sınıf öğrencilerimiz İngilizce dersinde My House projesi kapsamında hayallerindeki evleri tasarladılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. Yılını kutladık. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık

Mrt

17 Mart Çanakkale konulu resim yarışmasında 3. olan öğrencimiz Asmin Şen'i kutluyoruz.

Mrt

Anasınıfı öğrencileri yardımlaşma paylaşma bilinci ile 2 kutu Ramazan kumanyası hazırladılar.. Herkese hayırlı Ramazanlar.

Mrt

İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında okulumuzu temsil eden Halil Asaf Saygın'ı tebrik ediyoruz. Halil Asaf Saygın 2. Olarak okulumuzu gururlandırmıştır.

Mrt

Öğrencilerimiz Ramazan ayı için davul, mani ve Hacivat Karagöz ile hazırlık yapmaya başladı. 1/A sınıfı herkese Hayırlı ramazanlar diler.

Mrt

E Twining projesi Şubat ayı kapsamında Rabia Aktürk Rehberliğinde 1/A sınıfı öğrencileriyle  Dürüstlük ,Yaratıcılık, Sabır ve Şükran karakter güöleri ile ilgili etkinlikler yapıldı.